Introducció

Enable Viacam (eViacam) és un programa que substitueix la funcionalitat del ratolí permetent moure el punter a partir del moviment del cap. Funciona en un ordinador PC equipat amb una càmera web, sense elements addicionals. eViacam està basat en el programa Ratolí Facial guardonat amb diversos premis.

Amb Enable Viacam, vostè serà capaç de controlar l'ordinador sense utilitzar les mans. Per a això utilitza una càmera web estàndard per a seguir el moviment del seu rostre i controlar amb ell el punter del ratolí. També proporciona diversos mètodes per fer clic.

Principals característiques i avantatges

Plataformes suportades

NOTA: en l'actualitat, algunes funcions només estan disponibles per a GNU / Linux.

Llicència

Enable Viacam és programari lliure distribuït sota els termes de la llicència GNU GPL v3.0

Enable Viacam (C) Copyright 2008-2011 César Mauri Loba.

Pàgina web: http://viacam.org

Tornar a l'inici