Opcions de configuració

El diàleg de configuració propociona un complet repertori d'opcions per ajustar el funcionament del programa a les seves necessitats personals. Aquest diàleg està dividit en dues categories. Opcions generals, on vostè pot ajustar els controls de la càmera, treballar amb perfils i canviar l'idioma, i les Opcions del perfil, on vostè pot configurar totes les funcionalitats de l'aplicació per tal que s'ajusti millor a les seves necessitats personals.

Opcions generals

Gestió de perfils

Els perfils li permeten guardar o restaurar tots els paràmetres de les Opcions del perfil. Resulta útil quan diversos usuaris de Enable Viacam comparteixen un mateix compte d'usuari a l'ordinador.

Càmera

Idioma

Permet escollir l'idioma per eViacam.

Opcions del perfil

Moviment

Aquests valors han de ser ajustats de forma acurada i controlant a cada pas els resultats. Uns bons ajustos faran possible que eViacam sigui més ràpid i precís en el seu funcionament. És molt recomanable seguir les indicacions del Assistent de configuració per ajustar correctament.

Àrea de treball

Clic

Finestra del clic

La Finestra del clic consisteix en una barra que permet escollir les diferents accions a realitzar (botó esquerre, botó dret, arrossegar i deixar anar i doble clic) quan es genera un clic en mode d'clic per espera.

Opcions de la Finestra del clic:

El significat de cada botó és el següent:

Clic per gestos

Per a més informació veure maneres de fer clic

Tecles d'accés directe

En aquesta pestanya es poden configurar una sèrie de funcions de eViacam per poder assignar una tecla d'accés ràpid. Per activar una funció només cal marcar la casella de verificació. Pressionar el botó 'Establir tecla' per a establir la tecla desitjada.

Avançat

Inici

Comando del teclat en pantalla

Permet seleccionar l'ordre per obrir el teclat en pantalla.

Localització facial

Enable Viacam és capaç de detectar de forma robusta la presència i posició del seu rostre. Això permet centrar automàticament l'àrea de seguiment el que millora de manera substancial l'experiència d'usuari.

Tornar a l'inici